Juist in deze tijd – waarin er zoveel gaande is – is het belangrijk tijd en aandacht te hebben voor persoonlijke reflectie en inspiratie, om op te laden en om je collega’s écht te spreken? Om even stil te staan bij jouw leiderschap en wat je wilt ontwikkelen. Hoeveel tijd neem je daarvoor? Juist. Vandaar de Walkabout*.

*De naam Walkabout is gebaseerd op een traditionele tocht waarbij Aboriginals individueel of in groep honderden kilometers afleggen in de wildernis. In afzondering, als overgang naar een nieuwe fase.

Waarom een Walkabout?

De Walkabout komt voort uit het gedachtegoed van Secure base leiderschap waarbij er een goede balans is tussen ‘caring’ en ‘daring’. Het is niet alleen een prettige manier van leidinggeven en samenwerken, het levert ook veel op. Mensen voelen zich veiliger, meer verbonden, werken met meer plezier, kunnen makkelijker schakelen, gaan initiatieven nemen, zijn kortom veerkrachtiger. Hierdoor groeien ze én daarmee jouw team en de organisatie. 

Het aanbod bestaat uit drie onderdelen:

• Walkabout Wandeling – voor leidinggevenden

• Walkabout Verdieping – voor leidinggevenden

• Walkabout Wandeling & bijeenkomst – voor het team

De Walkabout is ontwikkeld voor leidinggevenden & teams die willen onderzoeken wat er nodig is om met plezier en veerkracht te blijven (samen-)werken én te blijven groeien.