Aanbod incompany en op maat

Ik werk incompany en op maat voor leiders en teams in organisaties. Particuliere vragen zijn ook van harte welkom. De vraag van de opdrachtgever is leidend: ik wil weten wat er echt speelt, wie betrokkene zijn, welke belangen spelen en wat de ‘vraag achter de vraag’ is. Op basis hiervan maak ik een plan van aanpak of voorstel voor een maatwerktraject.

Lijkt één van de aangeboden ontwikkeltrajecten passend bij de vraag? Dan kijk ik met de opdrachtgever wat nodig is, zodat hetgeen dat wordt verteld en geoefend aansluit bij de organisatie, de doelgroep en hun dagelijkse vraagstukken.

Ontwikkeltrajecten: online, live of blended leren

Trajecten kunnen in verschillende vormen worden georganiseerd. De wensen van opdrachtgever maar ook het rendement van een bepaalde vorm bepaalt de aanpak.

Voordelen van online en blended trajecten:

• Continuïteit als de omstandigheden fysiek bijeenkomen niet toelaten;

• Efficiëntie omdat deelname aan online bijeenkomsten geen reistijd kost.

Opdrachtgevers en deelnemers benoemen de hoge leeropbrengst van blended trajecten: diverse leervormen, persoonlijke ontmoetingen gecombineerd met korte online bijeenkomsten, veel zelfwerkzaamheid en het experimenteren met nieuwe gedrag tussen modules door, draagt bij aan snelle gedragsverandering in de dagelijkse praktijk.