Almer Toby

Almer Toby was jarenlang werkzaam als organisatieadviseur bij de overheid. Sinds 2013 werkt hij als zelfstandig trainer en coach in diverse sectoren. In zijn rol begeleidt hij teams en individuen bij het behalen van mooie resultaten, door te investeren in persoonlijk leiderschap, samenwerken en verbindende communicatie. Ik verzorg met Almer de leergang Persoonlijk leiderschap en communicatie .

Karin Hoens

Karin Hoens coacht en traint individuen en teams in o.a. de zorg en het onderwijs. Zij maakt onder meer gebruik van mindfulness, compassie, systemisch werk, voice dialogue en holding space. Zij helpt je je overtuigingen te onderzoeken, patronen te doorbreken en je potentie te gaan leven. Ik verzorg met Karin de interactieve inspiratiewandeling Walkabout – meer veerkracht voor leiders en hun teams. Na de wandeling volgt zowel voor leiders als teams een verdiepingsbijeenkomst.

Gea Schonewille

Gea Schonewille heeft een praktijk voor coaching, training, organisatieadvies en interim-management. Ze werkt veelal in de zorg. Ik ontwikkelde samen met Gea een aanpak voor leiders van multidisciplinaire teams en centra in de zorg (Leiding geven aan multidisciplinaire samenwerking), om hen te ondersteunen samen met hun professionals te bouwen aan een nieuwe samenwerkingscultuur. Bij gelegenheid, wanneer de aard van de vraag of de teamomvang dit vraagt, verzorgen  Gea en ik samen (onderdelen van) zo’n  begeleidingstraject.