Almer Toby

Almer Toby was jarenlang werkzaam als organisatieadviseur bij de overheid. Sinds 2013 werkt hij als zelfstandig trainer en coach in diverse sectoren. In zijn rol begeleidt hij teams en individuen bij het behalen van mooie resultaten, door te investeren in persoonlijk leiderschap, samenwerken en verbindende communicatie. Ik verzorg met Almer de leergang Persoonlijk leiderschap en communicatie .

Alma Smit

Alma Smit is psycholoog, storyteller en beeldend kunstenaar. Zij heeft momenteel een eigen psychologenpraktijk met spreekuren in Arnhem en Apeldoorn. Zij werkte ook als storyteller en loopbaantrainer in het bedrijfsleven. Ze maakt in haar werk gebruik van diverse psychologische modellen, zoals de Zelf Kennis Methode, Psychodrama, ACT (Acceptence and Commitment Therapy), Voice Dialogue, EMDR en maakt daarnaast gebruik van mindfulness, visualisaties of energetisch werk. De beeldende kunst heeft een speciale plek in haar leven en werk. Haar praktijk in Arnhem combineert ze met haar atelier.

Samen met Alma bied ik de Walkabout, een herijkingsdag voor professionals met stevige verantwoordelijkheden. Een speelse ervaringsdag met diepgang, waarin jij zelf en samen met anderen gaat onderzoeken wat voor jou persoonlijk aandacht vraagt, gelet op de uitdagingen in jouw werk op dit moment.

Gea Schonewille

Gea Schonewille heeft een praktijk voor coaching, training, organisatieadvies en interim-management. Ze werkt veelal in de zorg. Ik ontwikkelde samen met Gea een aanpak voor leiders van multidisciplinaire teams en centra in de zorg (Leiding geven aan multidisciplinaire samenwerking), om hen te ondersteunen samen met hun professionals te bouwen aan een nieuwe samenwerkingscultuur. Bij gelegenheid, wanneer de aard van de vraag of de teamomvang dit vraagt, verzorgen  Gea en ik samen (onderdelen van) zo’n  begeleidingstraject.