Walkabout – herijkingsdag

Een speelse ervaringsdag met diepgang bedoeld als herijkingsmoment voor jou.

Deelnemers ontmoeten voor de Walkabout herijkingsdag één van de begeleiders online voor een eerste kennismaking en informatie over de dag.

De dag zelf vindt plaats op een inspirerende plek in de natuur in de buurt van Apeldoorn. Een dag waarin iedere deelnemer zelf en samen met anderen gaat onderzoeken wat persoonlijk aandacht vraagt, gelet op de actuele uitdagingen in het werk.

Deelnemers volgen een programma en er is ruimte voor een ‘eigen reis’ op geleide van de ingebrachte persoonlijke vraag die voorafgaand aan deze dag is verkend en aan het begin van deze dag is aanscherpt. Het persoonlijk onderzoek van de deelnemers wordt gefaciliteerd, er wordt gewerkt met creatieve en reflectieve oefeningen, uitwisseling én momenten van stilte. Ook is er gelegenheid voor een verdiepend gesprek met één van de begeleiders. Het einde van de dag staat in het teken van integratie van de inzichten en ervaringen van deze dag in relatie tot de door de deelnemers ingebrachte vraag.

In de weken na deze dag is er met iedere deelnemer een persoonlijk onderhoud om op de dag en de opbrengst ervan terug te blikken en tegelijkertijd de verbinding te maken naar de dagelijkse (werk)context. Desgewenst kan een deelnemer een of meerdere aanvullende follow-upsessies aanvragen.

Aantal deelnemers: minimaal 4 maximaal 8

Kosten: € 695 excl. BTW voor organisaties; € 595 excl. BTW voor particulieren. In company prijs: in overleg met de opdrachtgever.

Geplande data open inschrijving 2024: 30 augustus en 12 september.

Wil je deelnemen? Meld je dan aan via info@vanwillegenconsult.nl onder vermelding van de gewenste datum, naam, telefoonnummer en emailadres of vul het contactformulier op deze website in.